Verovatno nema osobe koja nije gledala film "Titanik" koji je snimljen 1997. godine, reditelja Džejmsa Kameruona, a u kojem glavne uloge glume Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio.

Međutim, samo godinu dana ranije izašao je još jedan film, odnosno mini-serija iz dva dela o brodu koji je potonuo 1912. godine.

Radnja ovog filma se fokusira na nešto drugačiju priču koja se dešava tokom putovanja Titanika od Engleske do Amerike, a glavne uloge glume Ketrin Zita Džons i Piter Galager.

U ovoj verziji, Izabela Paradin (Ketrin Zita Džons) se vraća u Njujork nakon sahrane njene tetke u Engleskoj. Na brodu sreće bivšeg ljubavnika Vejna (Piter Galager) i oni obnavljaju svoju romansu. Izabela odluči da napusti muža koji je čeka sa kćerkom u Americi te mu šalje telegram. Kada brod počinje da tone, Izabela odlazi kod Vejna koji je primorava da se ukrca na čamac za spasavanje. I u ovoj verziji, muški lik umire, ali kraj i nema toliko nesrećan završetak, jer se Izabela sastaje sa mužem i kćerkom.

Osim ove dve verzije, postoji još jedna, ona najstarija iz 1953. godine u kojoj glume Klifon Veb, Barbara Stenvik, Robert Vagner.

Da li ste znali da postoji još verzija filma o Titaniku?

Da li ste znali da postoji još verzija filma o Titaniku?


Izvor: prolog.rs

Da li ste znali da postoji još verzija filma o Titaniku?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...