Za ljubitelje filmskog serijala Harry Potter danas stižu dobre vijesti. Redatelj filma Čudesne zvijeri i gdje ih naćiDavid Yates potvrdio je kako će se lik Albusa Dumbledorea pojaviti u nadolazećem serijalu.

"Dumbledore se vraća u drugom filmu", rekao je redatelj i objasnio: "Ima nekoliko scena sa Newtom (Eddie Redmayne). Raspravljamo o tome tko bi mogao glumiti Dumbledorea, svi prijedlozi su dobrodošli."

Omiljenog čarobnjaka u prva dva filma utjelovio je Richard Harris, a Michael Gambon preuzeo je ulogu u uostalih šest filmova nakon što je Harris preminuo.

Dobre vijesti za ljubitelje Harryja Pottera: Dumbeldore stiže u "Čudesne zvijeri"!

U novim ga filmovima očekujemo u mlađem izdanju, s obzirom da se radnja odvija sedamdesetak godina prije događaja u filmovima o Harryju Potteru. No, do njegovog povratka moramo čekati do 16. studenog 2018. godine, kada drugi film Čudesnih zvijeri stiže u kina.

Redmayne, koji je preuzeo glavnu ulogu u novom magičnom serijalu, sigurno će biti oduševljen što će imati prilike glumiti sa Dumbledorom, makar to bila njegova ranija verzija. Nedavno je otkrio koliko muznači taj cijeli svijet:

"Čini mi se kao da sam odrastao uz te filmove i svakih godinu, dvije ponovno bih uronio u taj svijet. Uvijek mi se činilo jako ugodno. Kao da dobiješ zagrljaj od J.K. Rowling svakih godinu, dvije i oduševljen sam s idejom da nove generacije imaju nešto slično.", rekao je Oskarovac te nastavio: "Iako su Čudesne zvijeri iz drugog vremenskog perioda, i dalje su dio svijeta Harryja Pottera. I dalje imaju istu toplinu i blagost."

Prvi dio filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći u kina stiže uskoro, točnije 17. studenog.

M.M.K.

Dobre vijesti za ljubitelje Harryja Pottera: Dumbeldore stiže u


Izvor: mojtv.hr

Dobre vijesti za ljubitelje Harryja Pottera: Dumbeldore stiže u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...