Američka glumica Mila Kunis priznala je kako je imala problema tokom karijere sa producentima koji su joj doslovno pretili okončanjem karijere ukoliko ne pristane da promoviše film u provokativnom, polugolom izdanju.

Mila priznaje kako je dobijala pretnje od filmskog producenta da više nikada neće da snima u Hollywoodu nakon što je odbila da se fotografiše za muški magazin tokom promovisanja filma.

"Doživela sam razne stvari tokom karijere. Vređali su me, ostavljali po strani, gušili moju kreativnost i talenat, plaćali me manje, a sve to na osnovu mog pola", priznala je Mila, a piše Sky News.

Mila je vremenom naučila kako je jedini način da preživi u tom, kako kaže, okrutnom svetu, da igra prema muškim pravilima.

"Kako starim i kako provodim sve više vremena u ovom poslu, sve mi je jasnije kako je ovo jedan ružan svet. Najgore od svega je što sam sama bila saučesnik i dozvolila da to tako bude", rekla je.

Mila je u braku sa Ashtonom Kutcherom, kolegom iz serije "Lude sedamdesete", a oboma im je serija donela uloge života.

Mila je opisala još jedan incident koji je imala kada ju je ponovo uticajni filmski producent nazvao samo "Ashtonovom ženom i majkom njegovog deteta".

"Sveo je moje postojanje i moju vrednost na objekat koji je nečija žena i nečija majka. Ispada da žene uspevaju tek kada to postignu", izjavila je Mila.

Ona je počela da se obračunava sa ovakvim komentarima, naročito na radnom mestu te će učiniti sve kako bi edukovala ljude o ženskoj jednakosti.

Mili Kunis producent pretio krajem karijere ukoliko se ne fotografiše gola
Izvor: prolog.rs Mili Kunis producent pretio krajem karijere ukoliko se ne fotografiše gola
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...