Pod redateljskom palicom Joea Wrighta stiže Darkest Hour, ratna drama iz 2. svjetskog rata s Winstonom Churchillom u središtu radnje. Film stiže u kino dvorane krajem iduće godine, a već je objavljena prva fotografija iz filma. 

Fotografija je portret slavnog britanskog premijera, kojeg u filmu glumi Gary Oldman. Iako je Gary Oldman nesumnjivo jedan od najcjenjenijih glumaca današnjice, pri samoj najavi njegove transformacije teško je bilo zamisliti da će ostvariti vjeran prikaz najpoznatijeg i najupečatljivijeg političara modernog doba. 

Iznenađujuće pokazalo se da je Gary Oldman pravi pogodak, a ova uloga će zasigurno stići na liste najimpresivnijih transformacija u filmu. Gary Oldman je gotovo savršena replika Churchilla, stoga ne čudi stoga što je upravo ova fotografija izabrana kao prva promotivna fotografija filma.

 

Prva fotografija Garyja Oldmana kao Churchilla je zapanjujuća

 

Uz Oldmana u glavnoj ulozi u filmu naći će se John Hurt kao Neville Chamberlain, Lily James kao Churchillova osobna tajnica, Ben Mendelsohn u ulozi kralja Georgea VI i Kristin Scott Thomas kao Churchillova supruga Clementine.

 

Scenarij za "Darkest Hour" napisao je Anthony McCarten, a film će se u kinima naći 24. studenog 2017. godine.

M.M.

Izvor: mojtv.hr Prva fotografija Garyja Oldmana kao Churchilla je zapanjujuća
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...