Svetski mediji bruje o Lejli Džordž, 24-godišnjoj lepotici koja je uhvaćena kako ljubi 32 godine starijeg glumca, čuvenog Šona Pena na plaži na Havajima.

Lejla je rođena u Australiji i pokušava da izgradi glumačku karijeru, a roditelji su joj takođe u filmskoj industriji. Njena majka, glumica Greta Skači ima 56 godina, kao i Lejlin novi momak, dok je njen otac Vinsent Donofrio, poznat po ulogama u filmu "Derdevil" i seriji "Red i zakon", godinu stariji od Šona Pena.

Lejla je do sada ostvarila tek nekoliko manjih uloga, ali se školovala u prestižnim glumačkim školama širom sveta. Ipak, njeno ime pojavilo se u novinama tek kad je uhvaćena u strasnom zagrljaju sa Šonom Penom, i to na plaži na Havajima, gde slavni oskarovac ima vikendicu u koju je dovodio i bivšu verenicu Šarliz Teron.

Glumčeva kćerka Dilan godinu je starija od Lejle. Kada se u julu prošle godine okončala ljubavna veza između Šona i Šarliz Tenor mediji su prenosili da se ovaj glumac pomirio sa bivšom suprugom Madonom. Daleke 1986. godine oni su se venčali, a u braku su bili samo tri godine.

Glumac je za mesec bio na dva koncerta pop dive, a nisu bežali ni od toga da poziraju fotografima. Pen je tada bio u prvom redu na koncertu u Njujorku, a onda je ponovio isto 14. oktobra u Vankuveru.

Napisao joj je i pismo u kom otkriva koliko je uživao u njenim nastupima. Posle raskida sa Šarliz, Pena često povezuju sa atraktivnim ženama.

Šon Pen u zagrljaju mlade lepotice
Izvor: prolog.rs Šon Pen u zagrljaju mlade lepotice
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...