Iz Disneya su odlučili još jednoj svojoj klasičnoj animiranoj priči udahnuti život i pretvoriti je u igrani film. Konačno je na red stigla i Snjeguljica, čija će nova verzija biti igrani mjuzikl. 

Disney donosi novu Snjeguljicu

Disneyjev originalni animirani film Snjeguljica i sedam patuljaka velika platna je ugledao davne 1937. godine. Kao prvi animirani dugometražni film za studio doživio je neporeciv uspjeh, a i dan danas ga se smatra jednim od najuspješnijih animiranih filmova. Ova klasična priča bazirana na bajci braće Grimm tako je dobila svoju najpoznatiji verziju, a samu Snjeguljicu smo posljednjih godina mogli gledati i u drugim ekranizacijama (Mirror, Mirror, Snjeguljica i lovac).

Erin Cressida Wilson, spisateljica koja je adaptirala ovogodišnji triler Djevojka u vlaku, u pregovorima je za pripremu scenarija za Snjeguljice. Prema saznanjima The Hollywood Reportera scenarij će proširiti već poznatu priču i dodati nove pjesme.

Benj Pasek i Justin Paul za film će stvarati novu glazbu koja će uključivati i niz novih pjesama. Benj Pasek i Justin Paul nedavno su se istakli svojim radom na hvaljenom filmu La La Land.

U novije vrijeme Disney se potpuno posvetio igranim filmovima rađenim prema animiranom predlošku pa ćemo uskoro na velikim platnima gledati niz svima dobro poznatih klasika, primjerice Ljepoticu i zvijer te Kralja lavova. Igrane verzije koje smo do sada vidjeli (Gospodarica zla, Pepeljuga, Knjiga o džungli) pokazale su se više nego uspješne za Disney.

M.M.

Izvor: mojtv.hr Disney donosi novu Snjeguljicu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...