The Flash je ostao bez još jednog redatelja, saznaje The Hollywood Reporter. Redatelj Rick Famuyiwa bio je za kormilom "The Flasha" od lipnja ove godine, a njegov odlazak će značiti zastoj u već problematičnoj produkciji filma.

Rick Famuyiwa napustio redateljsku stolicu "The Flasha"

Redatelj Rick Famuyiwa (Biti cool, Potvrda) i studio su se razišli zbog često citiranih kreativnih razmirica. Do kakvih je kreativnih razmirica došlo nije poznato, a redatelj je za The Hollywood Reporter izjavio sljedeće: "Predložio sam verziju filma u kojoj se čuje moj glas, humor i duh. Iako je prisutno razočaranje što se nismo mogli kreativno usuglasiti, zahvalan sam na prilici. Nastavit ću tražiti prilike u kojima mogu ispričati priče sa svježim generacijskim, tematskim i multikulturalnim pogledima."

Nakon što je u travnju ove godine Warner Bros bio u potrazi za novim redateljem nakon odstupanja originalno najavljenog redatelja, studio će se ponovno morati baciti u potragu. Film o DC-jevom superbrzom junaku izvorno je trebao režirati Seth Grahame-Smith, inače scenarist kojemu je ovo trebao biti prvi veliki redateljski debi. Seth Grahame-Smith je također odustao zbog kreativnih razlika. 

Ovaj najnoviji odlazak redatelja vjerojatno će značiti da će "The Flash" u kino dvorane doći sa zakašnjenjem. Produkcija filma trebala je započeti u ožujku 2017. godine kako bi "The Flash" bio u kinima na zakazani datum premijere 16. ožujka 2018. godine.

U glavnoj ulozi filma je Ezra Miller, koji je debitirao u liku Flasha u ovogodišnjem filmu Batman v Superman: Zora pravde, a pojavio se i u Odredu otpisanih. 

M.M.

Izvor: mojtv.hr Rick Famuyiwa napustio redateljsku stolicu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...