Transrodna glumica Alexis Arquette objavila je na Facebook profilu status o Willu i Jadi Pinkett Smith koji je uzburkao strasti u Hollywoodu. Ona tvrdi kako je ovaj bračni par homoseksualan, i da je prvi brak Willa Smitha propao jer ga je tadašnja supruga uhvatila u krevetu s muškarcem.

"Kada Jada javno prizna da je lezbejka i njen bradati muž prizna da je njegov prvi brak okončan kada ga je tadašnja supruga uhvatila kako zadovoljava svog taticu Bennyja Medinu, tada ću ih slušati. Toj prvoj ženi platio je za ćutanje", napisala je glumica dan nakon što je Jada objavila da će bojkotovati dodelu Oscara.

Will se razveo od prve žene Sherree Zampino 1995. godine i dve godine nakon toga oženio se Jadom. Medina, kojeg Alexis spominje, je moćni holivudski menadžer koji radi sa zvezdama poput Jennifer Lopez i Tyre Banks.

Arquette je dodala i to kako je Will na snimanju filma "Six Degrees of Separation" u sceni kada je morao poljubiti Anthonyja Rappa tražio od režisera da ga snima s leđa kako se ne bi videlo da ga je poljubio.

"J**** ga. Homoseksualci imaju neprijatelje i kosture u ormarima. Izaći u javnost je zdravo. S nama ste ili protiv nas. Vi odlučujete. Danas", poručila je.

Ali, post je nestao i ne zna se da li ga je izbrisao Facebook ili Arquett sama.

Jada je objavila video u kojem je saopštila kako bojkotuje ceremoniju dodele Oscara zbog toga što među nominovanima nema drugih rasa osim belaca. Ovaj video izazvao je burne reakcije, a u raspravu su se uključili glumci Janet Hubert koja je sarađivala sa Smithom na sitcomu, George Clooney i režiser John Singleton koji je prvi Afroamerikanac koji je osvojio Oscara za najboljeg režisera 1991. godine. Istakli su kako su problemi u vezi s ovom ceremonijom i nominacija mnogo dublji od rasa kandidata.

Will Smith se razveo od prve žene jer ga je uhvatila u krevetu s muškarcem?
Izvor: prolog.rs Will Smith se razveo od prve žene jer ga je uhvatila u krevetu s muškarcem?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...