Rekviziti i kostimi koje je koristio glumac Silvester Stalone tokom svoje 40-ogodišnje filmske karijere prodati su na aukciji u Los Andjelesu za tri miliona dolara.

Predsednik aukcijske kuće Heritidž (Heritage Auctions) Greg Roan rekao je da je tokom trodnevne aukcije najveća suma ponudjena za Staloneovu crnu kožnu jaknu iz filma „Roki“, i ona je iznosila 149.000 dolara.

Pončo koji je Stalone nosio u svom prvom „Rambo“ filmu doneo je 60.000 dolara, a medju rekvizitima i kostimima koji su bili ponudjeni na aukciji bili su bokserski šorcevi i rukavice i drugi predmeti koje je koristio tokom svoje karijere.

Deo prihoda biće izdvojen za vojne humanitarne organizacije, što Stalone daje kako bi pokazao zahvalnost onima koji su inspirisali njegovog najpoznatijeg junaka.

Stalone je prisustvovao prvom danu aukcije i šetao medju svojim obožavaocima. Šezdesetdevetogodišnji Stalone je najavio prodaju u julu ali je rekao da to ne znači da se oprašta od karaktera koji su ga proslavili. On je nedavno ponovio svoju ulogu kao Roki Balboa u filmu „Creed“.

Rekviziti iz Staloneovih filmova prodati za tri miliona dolara na aukciji
Izvor: prolog.rs Rekviziti iz Staloneovih filmova prodati za tri miliona dolara na aukciji
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...