Ako mačka ima devet života, mislim da sam ja već potrošio nekoliko, kaže holivudska zvezda Leonardo Dikaprio. Slavni glumac tvrdi kako su mu čeljusti bele ajkule bile na nekoliko centimetara od glave, kao i da je imao ozbiljan problem sa otvaranjem padobrana.

U najnovijem intervjuu za Wired, u okviru promocije filma The Revenant, Leonardo Dikaprio otkrio je da je čak tri puta za dlaku izbegao smrt.

To se odnosi i na jednu nesreću sa padobranom, kao i na napad ajkule.

„Ako mačka ima devet života, mislim da sam ja već potrošio nekoliko“, našalio se slavni holuvdski glumac dodajući kako je ajkula više puta pokušavala da ga ulovi, dok su mu njene čeljusti bile na nekoliko centimetara od glave.

„Bela ajkula je upala u kavez u kom sam ronio u južnoafričkim vodama“, priseća se Dikaprio. Glumac tvrdi da je pola njenog tela bilo u kavezu, pokušavajući da ga pojede.

Na korak od smrti bio je i kada je sa prijateljem išao da isproba padobrane.

„Skakli smo u paru. Povukli smo jedan sigurnosi kanap za otvaranje, ali on je bio zakočen. A potom se i drugi zakočio“, navodi Dikaprio koji i dodaje da je propadao brže od grupe svojih prijatelja koji su tada istovremeno skakali. Sve se, na njegovu sreću, ipak, dobro završilo.

Osim toga, imao je i nesreću na jednom letu ka Rusiji, kada je avion u kojem je bio morao prinudno da sleti zbog kvara.

„Sedeo sam i gledao kroz prozor i odjednom je celo krilo eksplodiralo“, priča Dikaprio.

Triput prevario smrt

Triput prevario smrt


Izvor: prolog.rs

Triput prevario smrt
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...