Maraton svih filmova Shie LaBeoufa trenutno se održava u jednom njujorškom kinu, a sam Shia LaBeouf je jedan od gledatelja. Ono što gleda su vlastiti filmovi obrnutim kronološkim redom. Svi fanovi ovoga glumca mogu mu se pridružiti u New Yorku, a oni koji ga žele pratiti kako gleda svoje filmove imaju tu mogućnost online - postavljena je posebna stranica koja uživo prati događaje u kino dvorani.

Posljednjih je godina LaBeouf proveo na naslovnicama raznih magazina, ali više radi svojih nepodopština nego radi glumačkih sposobnosti. Još uvijek pamtimo optužbu za plagijat za koji se ispričao da bi na kraju ispalo da je plagirao i ispriku. Onda je tvrdio da će se povući iz javnog života, ali ni to nije dugo trajalo. Čak je proveo neko vrijeme u zatvoru, o čemu je pisao u svojim memoarima.

Što radi Shia LaBoeuf?

Nedavno se pojavio i u pomalo bizarnom video spotu za pjesmu nazvanu po njemu, koju možete poslušati na kraju članka. Više nitko nije siguran je li to sve jednostavno dio nekog njegovog preformansa ili je zaista poludio.

Kako god da bilo, ako ste kojim slučajem u New Yorku i želite gledati Shiu sa Shiom, još uvijek stignete jer cijeli maraton traje tri dana. Ako niste blizu, a želite gledati Shiu kako jede kokice, leži na podu ili se namješta u stolici priključite se na live stream. Na žalost, nema zvuka pa ne možemo znati o kojem je u filmu u tom trenu riječ.

M.M.K.

...

Što radi Shia LaBoeuf?


Izvor: mojtv.hr

Što radi Shia LaBoeuf?
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...