Glumica Dru Barimur je 1991. izdala knjigu “Little Girl Lost” o svom problematičnom detinjstvu. Dve i po decenije kasnije u delu “Wildflower” govori o pozitivnim promenama u svom životu.

Nije lako uskladiti karijeru sa roditeljstvom, kaže Dru Barimur. „Ne znam nijednu mamu kojoj se to sviđa i koja će da kaže ‘Da, imam odličan sistem koji čini da se ne osećam krivom’“, naglasila je glumica i dodaje da je u stvari uglavnom sve to teško.

Zvezda filmova Pedeset prvih sastanaka, I-Ti vanzemaljac i Čarlijevi anđeli smatra da je pozitivno što je njena deca vide da radi i da voli to što radi.

dru

Želim da ih naučim odgovornosti i radnoj etici. Želim da budu deca koja će to da shvate na ovaj način ‘Moja mama radi’, a ne da kažu ‘Zbog posla moja mama nije tu’“, objasnila je slavna Amerikanka.

O svojoj novoj knjizi kaže da je reč o priči, a ne o memoarima. To su razmišljanja o stvarima i vremenima u njenom životu koja su bila značajna i specijalna.

„Uvek sam želela da pišem, ali nisam bila dovoljno hrabra i nikada nisam imala dovoljno vremena, ali iako zvuči ironično, dvoje dece mi je dalo to vreme, ali sam mnoge druge stvari ostavila po strani“, objašnjava Dru Barimur.

Ta 40-godišnja glumica udata je za Vila Kopelmana i ima dve ćerke. Ima kozmetičku liniju “Flower” i vodi produkcijsku kompaniju “Flower Films”.

dru1

Njen novi film Miss You Already u kojem jednu od glavnih uloga tumači i Toni Kolet pojaviće se u bioskopima 6. novembra.

Divlji cvet Dru Barimur
Izvor: prolog.rs Divlji cvet Dru Barimur
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...