Henry Cole, poznati svjetski producent, voditelj i biker, u svibnju je u Hrvatskoj snimao 17. sezonu svog serijala Najbolje vožnje motorom. I motor i Henry izdržali su put od Ljubljane, preko Hrvatske, Bosne i Srbije sve do Sofije, pa je premijera zakazana za 2. studenog u 20:00.  

Serijal ima ukupno 5 epizoda, a Hrvatskoj je posvećeno najviše prostora – pune dvije epizode. Serijal će se do sredine 2016. prikazati u 130 zemalja svijeta. 

Henry Cole predstavit će Hrvatsku na Travel Channelu

Ležeran, duhovit i pozitivan serijal omiljen je među motoristima i ljudima koji se na svakoj cesti osjećaju kao kod kuće. Pula i Rovinj početne točke rute u Hrvatskoj i sjeverni kraj poznate jadranske obale, predstavljaju opuštajući početak putovanja uz malo sunca, mora i rimskog naslijeđa. Henryjeva potraga za neutabanim stazama vodi ga u posjet otocima: Cresu,Krku, Rabu i Pagu – poznatima po siru, bjeloglavim supovima, a čini se i odbojci!

Prije odlaska u unutrašnjost prema bosanskoj granici, Henry posjećuje slavni Split, grad bogate povijesti, ali i dom poznatog nogometnog kluba. Splitom se počinju širiti glasine kako je upravo Henry Cole novo pojačanje Hajduka!

 

Henry Cole predstavit će Hrvatsku na Travel Channelu

 

Vožnja od 2000 km kroz Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Bugarsku popraćena zapanjujućim krajolikom, raznolikim kulturama i nevjerojatnim ljudima ima sve potrebne sastojke za najbolju svjetsku vožnju motorom. No veliko pitanje glasi: "Odlučuje li Henry srcem ili glavom kada je u pitanju njegova ljubavna veza sa starim britanskim motociklom...?".

 

Budite uz Travel Channel ponedjeljkom u 20:00.

 

...

Henry Cole predstavit će Hrvatsku na Travel Channelu


Izvor: mojtv.hr

Henry Cole predstavit će Hrvatsku na Travel Channelu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...