John Cena je preuzeo jednu od glavnih uloga u spin-offu Transformera, filmu Bumblebee. Glumačku postavu filma, koji će biti usmjeren na priču o žuto-crnom autobotu Bumblebeeju, predvodi Hailee Steinfeld. Osim nje u glumačkoj ekipi nalaze se mladi glumci Jorge Lendeborg, Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crow, Ricardo Hoyos i Gracie Dzienny.

Priča je smještena u godinu 1987., kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie (Steinfeld), djevojka pred 18. rođendanom koja pokušava naći svoje mjesto u svijetu, otkriva Bumblebeeja, oštećenog i pokvarenog. Kada ga Charlie oživi, brzo saznaje kako on nije samo obična VW buba.

John Cena u filmu "Bumblebee"

Travis Knight, koji je režirao film Kubo i čarobni mač, će režirati film Bumblebee prema scenariju Christine Hodfon. Ovaj filmski projekt prvi je spin-off u filmskom svijetu Transformera, koji studio želi još proširiti sa dodatnim filmovima.

Ukupno su Transformeri do sada zaradili 3.7 milijardi dolara. Posljednji u nizu, Transformeri: Posljednji vitez, sa prikazivanjem je krenuo u lipnju ove godine i do sada zaradio 568 milijuna dolara diljem svijeta.

Bumblebee u kina stiže 21. prosinca 2018. godine.

M.M.K.

John Cena u filmu


Izvor: mojtv.hr

John Cena u filmu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...