Na ovogodišnjem Comic-Conu u San Diegu Steven Spielberg je prvim trailerom predstavio svoj novi redateljski pothvat, film Ready Player One, za koji scenarij potpisuju Zak Penn i Eric Eason uz Ernesta Clinea.

Trailer počinje sa Wadeom Wattsom (Tye Sheridan), koji opisuje svoj život. On je dio generacije koja je poznata kao nestali milijuni, no on i oni oko njega nalaze utjehu u virtualnom svijetu imena OASIS. U tom svijetu moguće je vidjeti Željeznog Diva i boriti se sa samim Freddyjem Kruegerom.

Prvi trailer za Spielbergovu verziju virtualne stvarnosti

Film se temelji na debitantskom romanu Ernieja Clinea, koji je smješten u blisku budućnost gdje je virtualna stvarnost potpuno uobičajena. Wade Watts je lik koji se pridružuje međunarodnoj potrazi u virtualnom svijetu u potrazi za sakrivenim tragovima koje je ostavio tvorac OASIS-a. Onaj tko pronađe sva tri tajna znaka dobit će kontrolu nad cijelim sustavom.

Osim Tyea Sheridana u glavnoj ulozi, u filmu, koji u kina stiže krajem ožujka 2018. godine, glume i Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Mark Rylance, Simon Pegg, T.J. Miller i Hannah John-Kamen.

M.M.K.

Prvi trailer za Spielbergovu verziju virtualne stvarnosti


Izvor: mojtv.hr

Prvi trailer za Spielbergovu verziju virtualne stvarnosti
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...