Iako obožavatelji diljem svijeta ne bi imali ništa protiv još jednog (novog) samostalnog Hulk filma, Mark Ruffalo je za Variety izjavio da jednostavno ne vidi da bi se to moglo dogoditi.

Ruffalo se pridružio ekipi novih Osvetnika (Avengers: Infinity War) na Disneyevom skupu koji se održava svake dvije godine D23 kako bi predstavio novi, ekskluzivni trailer. Nakon što je trailer prikazan uslijedili su intervjui tijekom kojih je Ruffalo (ponovno) upitan za potencijalni spin off.

„Želim vam konačno dati do znanja. Samostalni Hulk film se nikada neće dogoditi. Studio Universal ima prava na njega i iz nekog razloga se ne mogu dogovoriti s Marvelom. I ne, očito ne žele zaraditi još novaca“, objasnio je Ruffalo, na što se njegov kolega iz filma Don Cheadle našalio da bi samostalan film s njim bio grozan.

Mark Ruffalo još jednom potvrdio da neće snimati film "Hulk"

U kinima trenutno možete pogledati novog Spider-Mana koji je dokaz iznimno uspješne suradnje između Sonyja i Marvela, no čini se da ni Bruce Banner ne može pomoći da se Universal na neki način dogovori s Marvelom. Universal ima prava na Hulka još od 2003. godine kad je snimljen film Hulk s Ericom Banom i 4 godine kasnije kad smo mogli pogledati Nevjerojatni Hulk s Edwardom Nortonom.

Ne preostaje nam drugo nego čekati nove Osvetnike u kojima nas čeka dobro poznata ekipa iz dosadašnjih Marvelovih filmova: Tom Holland (Spider-Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Robert Downey Jr. (Iron Man), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Chris Evans (Kapetan Amerika), Chris Hemsworth (Thor), Benedict Cumberbatch (Doktor Strange), Brie Larson (Captain Marvel), Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora)...

Trailer još nije dostupan na internetu, a očekuje se ovih dana. Avengers: Infinity War u kina stiže početkom svibnja sljedeće godine.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr Mark Ruffalo još jednom potvrdio da neće snimati film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...