Disney je ovih dana prepun vijesti o svojim novim projektima. Saznali smo kako je Aladdin napokon dobio svoje glavne glumce, a danas saznajemo kako je i za film Dumbo odabrana glumačka ekipa.

Redatelj Tim Burton za igranu verziju animiranog Disneyevog klasika odabrao je Colina Farrella, Michaela Keatona, Dannyja DeVita, koji su se već spominjali u kontekstu ovog projekta, kojeg zaokružuje Eva Green i dvoje mladih glumaca Nico Parker i Finley Hobbins.

Tim Burton odabrao glumce za film "Dumbo"

Colin Farrell će biti u ulozi Holta Farriera, bivše cirkuske zvijezde koja se vraća iz rata i nalazi svoj svijet u kaosu. U cirkusu koji jedva opstaje on dobiva zadatak brinuti o novorođenom sloniću čije su uši neproporcionalno velike te mu se zbog toga svi rugaju. No Holtova djeca (Hobbins i Parker) otkriju kako mali slonić ima nevjerojatan dar.

Tu u priču ulazi Michael Keaton kao uvjerljivi V.A. Vandervere, koji zajedno sa svojom pomoćnicom Colette Marchant (Green) odluči zaraditi na neobičnom sloniću. Ovo je prva suranja između Keatona i Burtona od 1992. i filma Batman se vraća.

Danny DeVito zaokružuje glavnu glumačku postavu. On će u filmu glumiti Maxa Medicija, vlasnika cirkusa koji daje zadatak Farrellovom liku da se brine o Dumbu. Kao i Keaton, DeVito je sa Burtonom surađivao na Batmanu gdje je glumio Pingvina tako da će za njih trojicu Dumbo biti ponovno ujedinjenje. Zanimljivo, DeVito je već glumio cirkusanta u Burtonovom filmu Krupna riba iz 2003. godine.

Uz potvrdu glavne glumačke ekipe Disney je otkrio i točan datum izlaska filma - 29. ožujak 2019. godine.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Tim Burton odabrao glumce za film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...