Lily James koju ćemo uskoro moći gledati u hitu Vozač i u našim kinima (premijera je 24. kolovoza), pronašla je svoj novi projekt.

Glumica će se tako pridružiti glumačkoj ekipi Universalovog nastavka mjuzikla Mamma Mia za koji smo nedavno mogli saznati da će se zvati Mamma Mia: Here We Go Again. Zvijezde Mamma Mie iz 2008. godine Meryl Streep, Colin Firth, i Amanda Seyfried se vraćaju u nastavku, a za režiju i scenarij se brine Ol Parker (Marigold Hotel). Benny Andersson i Björn Ulvaeus su ponovno zaduženi za glazbu i tekst.

Lily James u nastavku mjuzikla "Mamma Mia"

Lily James je dobila ulogu mlade Donne (koju inače igra Meryl Streep), a radnja novog filma je zamišljena da obuhvaća i prošlost i sadašnjost kako bi se bolje prikazali odnosi među likovima.

Mamma Mia je prije 9 godina snimljena prema popularnom mjuziklu s Broadwaya koji se temelji na hitovima grupe ABBA i bila je veliki hit u kinima i na budžetu od 52 milijuna dolara je diljem svijeta zaradila oko 609 milijuna dolara, dok su mišljenja kritičara bila vrlo podijeljena. Za nastavak se gotovo odmah znalo da će ga biti jer je preostalo još dovoljno ABBA-inih pjesama za iskoristiti, no odmah je bilo rečeno da će proći neko dulje vrijeme do početka produkcije. Nastavak je tako konačno najavljen 19. svibnja ove godine.

Mamma Mia: Here We Go Again u kinima očekujemo 20. srpnja 2018. godine.

D.Ž.

Lily James u nastavku mjuzikla


Izvor: mojtv.hr

Lily James u nastavku mjuzikla
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...