Foto: PR Photos

"Gemini Man" s Willom Smithom stiže 2019. Studio Paramount se priprema za snimanje svog novog blockbustera Gemini Man u režiji Anga Leeja (Pijev život, Planina Brokeback) i već su zadali datum premijere: 4. listopada 2019. godine, javlja The Hollywood Reporter.

Will Smith ima glavnu ulogu kao ostarjeli plaćeni ubojica koji se mora boriti s vlastitim klonom mlađim 25 godina od njega kad je bio na vrhu svojih snaga i sposobnosti.

Ovaj projekt je Disney zacrtao još 1997. godine i trebao ga je režirati Tony Scott. Godinama se smatralo da se film ne može snimiti te da tehnologije još nisu spremne za ovaj pothvat u kojem glumac mora realistično odigrati dvije uloge drastično različitih godina. Čini se da je sad (konačno) došlo vrijeme za to što dokazuju i filmovi snimljeni posljednjih godina (Brad Pitt u Neobičnoj priči o Benjaminu Buttonu, Johnny Depp u novim Piratima s Kariba, Kurt Russel u Čuvarima galaksije 2...).

Kao producenti su navedeni Jerry Bruckheimer, David Ellison, Dana Goldberg, i Don Granger, a Don Murphy i Chad Oman su izvršni producenti.

Jerry Bruckheimer Films i Skydance Media su najzaslužniji što se ponovno krenulo s produkcijom tako da film za dvije godine očekujemo u kinima.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...