STX Entertainment je otkrio prvi pravi trailer za nastavak prošlogodišnje komedije Zločeste mame - A Bad Moms Christmas.

Tri zločeste mame iz originalnog filma koje utjelovljuju Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn se ponovno vraćaju, a ovog puta pridružit će im se i starija generacija - njihove mame. Njih će utjeloviti Cheryl Hines, Christine Baranski i Susan Sarandon. U filmu također glume Jay Hernandez, Peter Gallagher, Justin Hartley i David Walton.

"Zločeste mame" su se vratile!

A Bad Moms Christmas prati tri podcijenjene i prezaposlene žene koje se odluče pobuniti protiv izazova i očekivanja koje predstavlja Super Bowl za mame: Božić. Kao da stvaranje savršenog blagdana za njihove obitelji nije dovoljno još su im se pridružile i njihove vlastite majke, koje im nisu od pomoći.

Pred kraj puta naše mame ponovno će otkriti kako stvoriti posebne blagdane za sve i pronaći će novu povezanost sa vlastititm majkama.

Jon Lucas i Scott Moore i ovoga su puta zaduženi za scenarij i režiju, a božićno izdanje Zločestih mama stiže već u studenom ove godine.

Upozorenje: Ovaj video sadrži govor koji nije primjeren svim uzrastima.

M.M.K.Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...