Foto: PR Photos

Ansel Elgort kao John F. Kennedy u ratnoj drami "Mayday 109" Sve traženiji glumac Ansel Elgort je potpisao ugovor za ulogu u ratnoj drami Mayday 109.

Ovaj projekt je u planu još od 2015. godine kad je naručen scenarij (Samuel Franco i Evan Kilgore) s tim da redatelj još nije izabran, a tek je sad izabran prvi glumac.

Elgort je dobio ulogu Johna F. Kennedyja, a radnja će biti smještena u Drugi svjetski rat i temelji se na potonoću broda PT 109 na kojem je on bio zapovjednik 1943. godine. Brod se nalazio na Južnom Pacifiku kad ih je napao japanski brod i pritom ubio dva člana posade. Ostatak posade, s Kennedyjem, se uspio izvući i otplivati na napušteni otok jer su Japanci mislili da su svi mrtvi. Kennedy je nakon toga sam otplivao dalje na druga dva otoka kako bi potražio pomoć ili hranu, a nakon toga su spašeni. Ovi hrabri potezi su mu pomogli u političkoj karijeri, a kasnije je postao predsjednik.

Warner Bros. je još 1963. godine snimio film P.T. 109 s Cliffom Robertsonom u ulozi Kennedyja i to je bio prvi igrani film o predsjedniku dok je on još bio u Bijeloj kući.

Elgorta ćemo od 24. kolovoza moći gledati u filmu Vozač u kojem glumi jaka glumačka ekipa (Kevin Spacey, Jamie Foxx, Jon Hamm, Lily James, Jon Bernthal).

D.Ž.

Ansel Elgort kao John F. Kennedy u ratnoj drami


Izvor: mojtv.hr

Ansel Elgort kao John F. Kennedy u ratnoj drami
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...