Stigao je prvi trailer za novi nastavak priče o ubojitoj lutki. Brad Dourif ponovno daje glas Chuckyju u filmu Cult of Chucky, a njemu se pridružuje i već poznata glumačka ekipa.

Nica Pierce (Fiona Dourif) je posljednjih četiri godine zatvorena u ludnicu za kriminalno poremećene te živi u uvjerenju kako je ona, a ne Chucky, ubila svoju cijelu obitelj. No, kada njihov psihijatar u njihovu terapiju uključi i terapeutsku lutku kako bi olakšao njihove seanse - vrlo poznatu lutku "dobrice" sa nevinim osmijehom na licu - u bolnici se počnu događati jezive smrti i Nica se počne pitati je li ona zapravo luda ili ne.

Chucky se vratio!

Andy Barclay (Alex Vincent), Chuckyjev sada odrastao neprijatelj iz originalne Dječje igre, pojuri u pomoć Nici. Međutim, kako bi ju spasio, mora proći Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckovu mladu, koja će učiniti sve, koliko god to bilo ubojito ili poremećeno, kako bi pomogla svojoj omiljenoj zloj lutki.

Don Mancini zaslužan je za režiju i scenarij filma u kojem još glume Grace Lynn Kung, Michael Therriault, Zak Santiago i Summer H. Howell. Film će izaći na Blu-Rayu i DVD-u 3. listopada ove godine.

Upozorenje: Sadržaj trailera nije primijenjen mlađoj publici.

M.M.K.

Chucky se vratio!


Izvor: mojtv.hr

Chucky se vratio!
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...