Iako je ljetna filmska sezona tek počela već je počela priprema za jesensku shemu i to kroz predstavljanje trailera za filmove čiji izlazak očekujemo u to vrijeme. Jedan od tih filmova donosi priču o medijski vrlo popraćenom teniskom dvoboju između Billie Jean King i Bobbyja Riggsa 1973. godine, dvoboju u kojem se muškarac našao u borbi protiv žene u događaju koji je postao poznat kao Borba spolova.

Film nam daje pogled na jednakost između muškaraca i žena, ne samo na teniskom terenu već i u svijetu izvan njega. Emma Stone glumi Billie Jean King dok se bori sa svojim dosadašnjim stanjem i vlastitom seksualnošću dok Steve Carell glumi Bobbyja Riggsa, profesionalnog tenisača koji ima problema sa kockanjem i silno želi vratiti svjetla reflektora ponovno na sebe.

Steve Carell spreman je za borbu protiv Emme Stone

Ono što je počelo kao proračunat plan stvaranja teniskog susreta koji će privući pozornost cijelog svijeta postalo je ženski pokret za poštovanje i jednakost žena. Čak ni Bobby Riggs nije bio svjestan kakav utjecaj će taj meč imati, ne samo na svijet tenisa već i na cijeli svijet.

Uz Emmu Stone i Stevea Carella u filmu glume Andrea Riseborough, Sarah Silverman, Bill Pullman, Alan Cumming, Elisabeth Shue, Natalie Morales, Fred Armisen, Chris Parnell, Eric Christian Olsen i drugi.

Film režiraju Jonathan Dayton i Valerie Faris, a scenarij potpisuje oskarovac Simon Beaufoy.Borba spolova stiže u kino 22. rujna.

M.M.K.

Steve Carell spreman je za borbu protiv Emme Stone


Izvor: mojtv.hr

Steve Carell spreman je za borbu protiv Emme Stone
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...