Svestrana Jennifer Lopez je dobila ulogu u još jednoj romantičnoj komediji koja uskoro počinje sa snimanjem, piše Variety.

Film Second Act će režirati Peter Segal, poznat po režiji romantične komedije 50 prvih poljubaca s Adamom Sandlerom i Drew Barrymore dok će Jennifer Lopez osim glumačke imati i producentsku ulogu.

Jennifer Lopez u novoj romantičnoj komediji

Priča će pratiti ženu koja je spremna za nove izazove te koja nakon posla u malenom dućanu dobije priliku na Madison Avenue gdje će morati pokazati da nije sve u diplomi s fakulteta, već da postoji nešto i u životnom iskustvu. Projekt je opisan kao mješavina Zaposlene djevojkei Dogodilo se na Manhattanu.

Scenarij su napisali Justin Zackham (Imaš petlju?) i Elaine Goldsmith-Thomas s tim da je zasad neimenovana uloga spomenute žene napisana isključivo i posebno za Lopez.

„Postoji više stvari koje mi se sviđaju kod ovog projekta i scenarija. Ljudi žele umanjiti ženinu vrijednost nakon određenih godina, a ovo je priča koja osnažuje žene i govori im da mogu sve te da njihovi snovi nemaju granicu“, izjavila je Lopez.

Jennifer Lopez trenutno radi na svom novom albumu koji će biti na španjolskom jeziku, a možemo je gledati u NBC-jevoj kriminalističkoj seriji Nijanse plave.

D.Ž.

Jennifer Lopez u novoj romantičnoj komediji


Izvor: mojtv.hr

Jennifer Lopez u novoj romantičnoj komediji
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...