Ako ste jedni od onih kojima je lutka Annabelle prirasla srcu, čeka vas zanimljivo iznenađenje u novom nastavku jer još uvijek ne znamo koja se prava priča krije iza njezinog postanka. Novi trailer otkriva mali dio toga, a na cijelu istinu ćemo morati pričekati još mjesec i pol kada film stiže u kina.

Novi film iz serijala Prizivanje obećava još jednu zastrašujuću priču, ako ćete se uopće usuditi pogledati film nakon najnovijeg trailera. Prisjetimo se, Annabelle je 2014. godine postigla odličan uspjeh u kinima i zaradila fantastičnih 257 milijuna dolara diljem svijeta. Peter Safran i James Wan, dvojac zaslužan za produkciju filmova Prizivanje, produciraju i ovaj film.

Novi trailer za "Annabelle 2" će vam (opet) utjerati strah u kosti

Priča nas u ovom filmu vodi nekoliko godina nakon tragične smrti kćeri lutkara i njegove supruge koji u kuću primaju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz sirotišta. Svi će oni uskoro nastradati od lutkareve opasne lutke Annabelle...

U glavnim ulogama su Miranda Otto, Javier Botet i Stephanie Sigman; a u ostalim Talitha Bateman, Lulu Wilson, Philippa Coulthard, Grace Fulton, Lou Lou Safran, Samara Lee i Tayler Buck. Režiju potpisuje David F. Sandberg, a scenarij Gary Dauberman (napisao scenarij i za Annabelle).

Annabelle 2 u Hrvatskoj se nalazi pod nazivom Annabelle: Početak i u našim kinima se očekuje 10. kolovoza.

D.Ž.

Novi trailer za


Izvor: mojtv.hr

Novi trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...