Charlie Heaton sprema se za ulogu Cannonballa

Nekoliko tjedana nakon što su počele kružiti glasine kako će Charlie Heaton, koji je pažnju privukao ulogom u seriji Stranger Things, glumiti Cannonballa u novom X-Men filmu vijest je potvrđena i to putem Instagram objave Heatonovog trenera.

"Zadovoljstvo mi je trenirati Charlieja za njegovu nadolazeću ulogu u filmu X-Men: The New Mutants.", otkrio je trener Marc Bevan na Instagramu uz sliku sa Heatonom i njegovim agentom.

Heaton neće biti jedini mladi glumac u ovom filmu koji je privukao pažnju publike svojim posljednjim ulogama. Među novim mutantima bit će Anya Taylor-Joy (Podvojen) i Maisie Williams(Igra prijestolja) kao Magik i Wolfsbane. Henry Zaga bit će Sunspot, a Blu Hunt Mirage. Rosario Dawson također će glumiti sa novim mutantima. Ona bi trebala imati ulogu jednog od centralnih, starijih likova među pretežno tinejžerskom ekipom mutanata.

Za sada nemamo puno detalja o novome filmu. Redatelj Josh Boone film je opisao kao "punokrvni horor film" sa tonom koji kombinira cjelokupna djela Stephena Kinga i Johna Hughesa. Hoće li mu taj plan uspjeti saznt ćemo sljedeće godine kada film stigne u kina. Točan datum još nije poznat.

M.M.K.

Izvor: mojtv.hr Charlie Heaton sprema se za ulogu Cannonballa
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...