Redatelj Marc Webb se nimalo ne uzrujava što je franšiza Spider-Man dobila reboot jer se okrenuo novim projektima, štoviše vratio se indie korijenima. Nakon što je u travnju predstavljen film Gifted s Chrisom Evansom (sa solidnom zaradom od 28 milijuna dolara za takav tip filma), za koji mjesec u kina stiže sličan: The Only Living Boy In New York.

Kate Beckinsale, Pierce Brosnan, Kiersey Clemons, Cynthia Nixon, Callum Turner i Jeff Bridges samo su neka od poznatih glumačkih imena koji nas čekaju u ovom filmu koji se čeka već koju godinu (prvo ga je trebao režirati Seth Gordon, a glavnu ulogu imati Logan Lerman). Scenarij je napisao Allan Loeb.

Stigao trailer za novi film Marca Webba

Thomas Webb (Turner) je sin poznatog izdavača i umjetnice koji je nedavno diplomirao pa sad traži svoje mjesto u svijetu. Nakon što se preseli s Upper West Side-a na Lower East Side postaje prijatelj s ekscentričnim susjedom W.F.-om (Bridhes), a ubrzo sazna da mu otac ima mlađahnu ljubavnicu (Beckinsale). Kako bi prekinuo tu vezu Thomas će čak i spavati s njom što će pokrenuti lavinu neželjenih događaja...

The Only Living Boy In New York u kinima počinje igrati 11. kolovoza.

D.Ž.

Stigao trailer za novi film Marca Webba


Izvor: mojtv.hr

Stigao trailer za novi film Marca Webba
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...