Nakon što je prvi trailer predstavljen u svibnju, neki dan je stigao još jedan za novu romantičnu komediju Home Again u kojem glavnu ulogu ima Reese Witherspoon.

Home Again je priča o samohranoj majci (Witherspoon) u Los Angelesu čiji se život naglo promijeni kad se, na nagovor njezine majke (Candice Bergen), u njezinu kuću za goste dosele tri mlada filmaša (Pico Alexander, Nat Wolff, Jon Rudnitsky). Stvari se dodatno kompliciraju kad Alice u posjet nenadano dođe suprug (Michael Sheen) koji se udaljio od nje i sad se želi pomiriti, a nalazi trojicu muškaraca u njezinoj kući.

Trailer za novu romantičnu komediju s Reese Witherspoon

Film se predstavlja kao priča o ljubavi, prijateljstvu i obitelji koju si sami stvaramo uz veliku važnu životnu lekciju: novi početak nije samo za početnike. U ostalim ulogama se nalaze Lake Bell, Reid Scott i P.J. Byrne. Režiju i scenarij potpisuje Hallie Meyers-Shyer, kćer legendarnih filmaša Nancy Meyers i Charlesa Shyera, kojoj je to prvi redateljsko-scenaristički uradak.

Reese Witherspoon smo nedavno mogli gledati u hit HBO seriji Male laži u kojoj glumi s Nicole Kidman i Shailene Woodley.

Home Again u kinima očekujemo početkom rujna.

D.Ž.

Trailer za novu romantičnu komediju s Reese Witherspoon


Izvor: mojtv.hr

Trailer za novu romantičnu komediju s Reese Witherspoon
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...