Stigao je teaser trailer za jedan od najiščekivanijih Marvelovih filmova: Black Panther, koji u kinima očekujemo 16. veljače sljedeće godine.

U režiji Ryana Cooglera koji je napisao scenarij s Joeom Robertom Coleom dolazi nam priča o T'Challi, novom vladaru naprednog kraljevstva Wakande koji mora obraniti svoju zemlju od vanjskih i unutarnjih neprijatelja. Njegov lik smo prošle godine upoznali u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat.

Teaser triler za Marvelov "Black Panther"

Black Panther se nastavlja na događaje iz spomenutog Kapetana Amerike s novim kraljem T'Challom koji se vraća kući u tehnološko naprednu afričku zemlju Wakandu kako bi preuzeo titulu novog vladara. No, ubrzo sazna da su mnogi zainteresirani za tu poziciju i spremni uništiti Wakandu izutra. Tu na snagu stupa Black Panther koji će se udružiti s agentom CIA-e Everettom K. Rossom i Wakandinim specijalnim snagama kako bi spriječio svjetski rat...

Chadwick Boseman se nalazi u glavnoj ulozi Black Panther / T'Challa, a u ostalim ulogama su Angela Bassett (Ramonda), Michael B. Jordan (Erik Killmonger), Forest Whitaker (Zuri), Lupita Nyong'o (Nakia), Danai Gurira (Okoye), Daniel Kaluuya (W’Kabi), Martin Freeman (Everett K. Ross) i Florence Kasumba (Ayo).

D.Ž.

Teaser triler za Marvelov


Izvor: mojtv.hr

Teaser triler za Marvelov
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...