Film Mumija trebao je označiti početak Universalovog Dark Universa no sa prikazivanjem je krenuo uz dosta negativne kritike i pomalo razočaravajući start na box officeu sa zarađenih samo 32 milijuna na domaćem tržištu plus 140 milijuna diljem svijeta tako da se postavlja pitanje može li to ugroziti planove za Dark Universe.

Međutim, redatelj Alex Kurtzman ostaje optimističan što se tiče budućnosti Dark Universa. U razgovoru za The Hollywood Reporter redatelj je rekao kako će "raznolikost biti na njihovoj strani kada dođe do evolucije" tog dijeljenog svijeta.

Redatelj "Mumije" optimističan o budućnosti Dark Universa

"Očito da želite postaviti neki ujednačen ton tako da ljudi znaju što mogu očekivati kada idu gledati ove filmove, ali bi bilo idealno da svaki od odvih filmova ima svoji identitet, što uvelike ovisi o tome tko režira film i tko u njemu glumi.", nastavio je Kurtzman. "Jedva čekam vidjeti što će Bill Condon napraviti sa filmom Bride of Frankenstein."

Condonova verzija tog klasika jedna je u nizu koju Universal planira u svom svijetu čudovišta. The Invisible Man, The Wolfman i The Creature from the Black Lagoon također su u planu, ukoliko nedovoljan uspjeh nove Mumije ne pokoleba studio u njihovim planovima.

M.M.K.

Redatelj


Izvor: mojtv.hr

Redatelj
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...