Međunarodni trailer za nadolazeći znanstveno-fantastični triler pod nazivom Seven Sisters (prethodno nazvan What Happened to Monday?) objavljen je ovih dana i izgleda obećavajuće. Film ima zanimljiv koncept, priču smještenu u budućnost gdje obitelji smiju imati samo jedno dijete no postoji obitelj sa sedam identičnih sestara blizanki koje radi toga moraju živjeti u tajnosti.

U filmu glumi Willem Dafoe kao djed sestara koje sve utjelovljuje Noomi Rapace. U filmu također glume Glenn Close, Robert Wagner, Marwan Kenzari i Pål Sverre Hagen. Film bi se u kinima trebao naći krajem kolovoza ove godine.

Sedam sestara, jedan identitet - jedna Noomi Rapace

Službeni sinopsis otkriva radnju:

U ne tako dalekoj budućnosti prenapučenost i glad primorale su vlade da poduzmu drastične mjere te uvedu politiku jednog djeteta. Sedam identičnih sestara (Rapace) moraju skrivati svoje postojanje kako ih posebno za to oformljen Odred ne bi ulovio.

Odred, koji predvodi neustrašiva Nicolette Cayman (Close) provodi strogo planiranje ovitelji koje sestre nadmudre tako da uzmu identite samo jedne oboe: Karen Settman. Njihov djed (Dafoe), koji ih je odgojio i dao im imena po danima u tjednu, naučio ih je da svaka može izaći onaj dan u tjednu prema svom imenu i to u zajedničkom liku Karen, dok unutar svog doma mogu biti ono što jesu. Sve se to promijeni kada jednog dana Ponedjeljak ne dođe kući.

M.M.K.

Sedam sestara, jedan identitet - jedna Noomi Rapace


Izvor: mojtv.hr

Sedam sestara, jedan identitet - jedna Noomi Rapace
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...