Charlize Theron je atomska plavuša

Oskarovka Charlize Theron ovoga ljeta postaje atomska plavuša u filmu Atomic Blonde, nabrijanom akcijskom trileru koji prati najubojitiju ubojicu britanske tajne agencije MI6 kroz grad koji je tempirana bomba u kojem ključa revolucija te je prepun izdajica.

Iako je film već predstavljen trailerom danas smo dobili prilike pogledati video isječak cijele scene u kojoj Charlize vrlo jednostavno rješava gomilu policajaca uz taktove pjesme Father Figure legendarnog Georgea Michaela.

Agentica Lorraine Broughton (Theron) je glavni dragulj tajne službe njenog veličanstva. Ona je istovremeno savršeni špijun, oličenje senzualnosti i ubojita sila i spremna je upotrijebiti svoje sposobnosti kako bi ostala živa na nemogućim misijama. Poslana sama u Berlin da izvuče neprocijenjiv dosije, udružuje se sa šefom policijske postaje Davidom Percivalom (James McAvoy) kako bi joj pomogao navigirati kroz ubojitu igru špijuna.

Žestoki spoj uglađene akcije, oštre seksualnosti i očaravajućeg stila, film Atomic Blonde režirao je David Leitch, koji je bio surežiser na filmu John Wick, a sljedeći projekt mu je nastavak Deadpoola.

U filmu glume i John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella i Toby Jones, a film se temelji na grafičkom romanu The Coldest City koji potpisuje Antony Johnston, a koji je ilustrirao Sam Hart. Scenarij filma potpisuje Kurt Johnstad. Film u kina stiže krajem srpnja ove godine.

M.M.K.

Charlize Theron je atomska plavuša


Charlize Theron je atomska plavuša


Izvor: mojtv.hr

Charlize Theron je atomska plavuša
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...