The Little Hours je nadolazeća filmska adaptacija Dekamerona, kolekcije klasičnih novela iz 14. stoljeća talijanskog autora Giovannija Boccaccia o grupi ljudi koja bježi od kuge u Firenci. Premisa tih djela inspirirala je ovu komediju, vjerojatno najprljaviju komediju ove godine.

Novi trailer, koji je potpun siguran za gledanje za svaku dob, dokazuje kako su šanse da pronađete urnebesniji film o grešnim časnim sestrama ove godine ravne nuli. Jeff Baena zadužen je za scenarij kao i za režiju.

Aubrey Plaza, Alison Brie i Kate Micucci su grešne časne sestre

Srednjovjekovne časne Alessandra (Alison Brie), Fernanda (Aubrey Plaza) i Ginevra (Kate Micucci) vode jednostavan život u samostanu. Njihovi dani prolaze u bježanju od samostanske rutine, špijuniranju jedni drugih i maltretiranju jedinog radnika u samostanu. Kada jadan seljak pobjegne iz samostana nakon posebno zlobnog niza uvreda, otac Tommasso (John C. Reilly) dovodi novog pomoćnika Massetta (Dave Franco), snažnog mladog slugu koji je pobjegao od svog gazde.

Predstavljen sestrama kao gluh i nijem kako bi obeshrabrilo njihovu napast, Massetto se bori sa održavanjem svoje krinke jer potisnuti osjećaji kod sestara eruptiraju panseksualnom napaljenošću, korištenju raznih supstanci i zlobnim pijančevanjem.

Film je premijeru doživio na ovogodišnjem Sundanceu, a u kina stiže krajem lipnja.

M.M.K.

Aubrey Plaza, Alison Brie i Kate Micucci su grešne časne sestre


Izvor: mojtv.hr

Aubrey Plaza, Alison Brie i Kate Micucci su grešne časne sestre
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...