Studio Illumination, koji nam je donio film Kako je Gru ukrao mjesec te velike animirane hitove 2013. i 2015. godine Gru na supertajnom zadatku i Malci, nastavlja svoje avanture sa Gruom i Lucy i njihovim preslatkim kćerima Margo, Edith i Agnes i nezaobilaznim Malcima u filmu Despicable Me 3.

Za režiju trećeg filma sa omiljenim negativcem Gruom zaslužni su Pierre Coffin i Kyle Balda, uz pomoć Erica Guillona. Za scenarij su zaduženi Cinco Paul i Ken Daurio.

Gru se vraća na mračnu stranu

Steveu Carrellu i Kristen Wiig, koji su u glavnim ulogama, u novom se filmu pridružuje dobitnik Emmyja, Tonyja i Grammyja Trey Parker, jedan od tvoraca animirane serije South Park. Parker svoj glas daje zlikovcu Balthazaru Brattu, bivšoj dječjoj zvijezdi koja je odrasla u osobu opsjednutu likom koji je igrao u 80-ima i jedan je od najimpresivnijih Gruovih neprijatelja.

Međutim, kako otkriva novi trailer, čini se kako ni Gru neće moći baš odoljeti mračnoj strani nakon što ga brat počne nagovarati da prihvati obiteljsku tradiciju i vrati se svijetu zločina.

Kako će se ta priča razviti i hoće li se Gru zaista ponovno vratiti kriminalu saznat ćemo 30. lipnja kada film stiže u kina.

M.M.K.

Gru se vraća na mračnu stranu


Izvor: mojtv.hr

Gru se vraća na mračnu stranu
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...