Columbia Pictures i Rovio Entertainment su odredili datum za film The Angry Birds Movie 2 i to samo par mjeseci prije 10. godišnjice pokretanja originalne igre - 20. rujna 2019. godine, tri godine nakon uspješnog prvog dijela.

Nastavak će režirati veteran Disneyja i Sony Pictures Animationa Thurop Van Orman, a u tome će mu pomoći John Rice, koji je na prvom filmu radio kao kreativni vođa. Peter Ackerman radi scenarij, a John Cohen producira.

Odabran datum izlaska nastavka filma "Angry Birds"

"Oduševljeni smo što ćemo se ponovno udružiti sa Sonyjem nakon fantastične suradnje na prvom filmu i jedva čekam krenuti na novo putovanje sa nadolazećim filmom.", rekla je izvršna direktorica Rovio Entertainmenta Kati Levoranta u izjavi za medije. "Rovio je i dalje usmjeren na stvaranje uzbudljivih novih priča i iskustava oko naših igara i jedva čekamo vratiti fanove u živopisan svijet Angry Birdsa kroz velike ekrane."

Angry Birds film izašao je prošle godine i postao drugi najunosniji film rađen prema video igri, odmah nakon Warcrafta. Sa budžetom od 73 milijuna dolara uspjeli su napraviti film koji im je donio skoro 350 milijuna dolara tako da se nastavak čeka s nestrpljenjem.

M.M.K.

Odabran datum izlaska nastavka filma


Izvor: mojtv.hr

Odabran datum izlaska nastavka filma
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...