Predstavljeni finalni traileri za film "Spider-Man: Homecoming"

Omiljeni Čovjek-Pauk uskoro stiže u kina, a danas imamo prilike vidjeti čak dva finalna trailera, jedan namijenjen američkoj publici, a drugi internacionalan.

Iako je ovo već drugi reboot Spider-Man franšize u samo pet godina, otkako je Tom Holland predstavljen kao Spider-Man u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat, fanovi se zapravo vesele vidjeti novi početak franšize, posebno zato što nećemo ponovno dobiti istu priču o njegovom postanku.

Kao što vidimo u finalnim trailerima u ovome filmu Peter se bori održati ravnotežu između svog dvostrukog života gdje je s jedne strane superheroj koji se mora dokazati, a s druge srednjoškolac koji ne smije nikome otkriti svoju najveću tajnu. Život mu se dodatno zakoplicira kada na scenu stupi Vulture (Michael Keaton), koji će zaprijetiti svemu što je Peteru bitno.

Uz Hollanda u glavnoj ulozi i Roberta Downeyja Jr. u ulozi Iron Mana, u filmu će glumiti i Marisa Tomei, Zendaya, Laura Harrier, Donald Glover, Bokeem Woodbine, Logan Marshall-Green, Tony Revolori, Jon Favreau i već spomenuti Michael Keaton.

Pod redateljskom palicom Jona Wattsa Spider-Man: Homecoming u kina stiže 7. srpnja.

M.M.K.

Predstavljeni finalni traileri za film


Predstavljeni finalni traileri za film


Izvor: mojtv.hr

Predstavljeni finalni traileri za film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...