Wonder Woman je najpopularniji ženski lik u američkom stripu. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirana je od strane Dr. Williama Moultona Marstona, američkog psihologa, feministe i strip autora.

Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masovnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.

Novi plakat za film "Wonder Woman"

Gal Gadot (Fast&Furious) je Wonder Woman, Chris Pine (Star Trek) je kapetan Trevor, a ostatak glumačke postave čine Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya i Lucy Davis.

Režiju potpisuje Patty Jenkins, producenti su Charles Roven, Zack Snyder i Deborah Snyder, a Richard Suckle, Stephen Jones, Wesley Coller, Geoff Johns i Rebecca Roven su izvršni producenti.

WONDER WOMAN u distribuciji Blitza u kina stiže 1.lipnja i to u najboljim formatima RealD 3D, IMAX 3D i 4DX-u.

Novi plakat za film


Izvor: mojtv.hr

Novi plakat za film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...