Nakon što su u petak bili predstavljeni novi posteri za Blade Runner 2049 bilo je samo pitanje vremena kad će Warner Bros. objaviti novi trailer.

U službenom traileru koji traje skoro 2 i pol minute otkrivamo malo više detalja o radnji, a i možemo vidjeti skoro sva poznata glumačka imena koja se pojavljuju u nastavku.

Prvi službeni trailer za "Blade Runner 2049"

30 godina nakon događaja iz prvog filma novi Istrebljivač, policajac K (Ryan Gosling) otkriva dugo skrivanu tajnu koja bi mogla dovesti novi kaos među društvo, odnosno ono što je od njega ostalo. Jedini spas je da nađe bivšeg Istrebljivača Ricka Deckarda (Harrison Ford), što nije nimalo jednostavan zadatak jer se njemu gubi svaki trag već 30 godina...

Od nastavka se puno očekuje jer mnogi kritičari originalni film smatraju jednim od najboljih SF filmova ikad. Bio je nominiran za dva Oscara, a glazba u filmu je bila nominirana za BAFTA nagradu i Zlatni globus.

Redatelj originala Ridley Scott je izvršni producent ovog filma koji je režirao Denis Villeneuve prema scenariju Hamptona Fanchera (radio je i na originalu) i Michaela Greena. U ostalim ulogama su Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, Jared Leto i Edward James Olmos.

Blade Runner 2049 u britanska kina stiže 6. listopada, datum za Hrvatsku još nije poznat.

D.Ž.

Prvi službeni trailer za


Izvor: mojtv.hr

Prvi službeni trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...