Nakon kratkog teasera početkom veljače i videa prvih tri minute serije prije mjesec dana stigao je prvi pravi trailer za Netflixovu seriju Orange Is the New Black!

Nova sezona se nastavlja odmah nakon događaja iz četvrte. Pobuna zatvorenica koja je nastala zbog Pousseyine smrti je eskalirala kad je pištolj jednog čuvara završio u Dayanarinim rukama. Sad kad imaju moć u svojim rukama, postat će gadno. Cijela sezona će se odvijati tijekom tri dana.

Konačno objavljen cijeli trailer za "Orange Is the New Black"

U seriji ponovno gledamo omiljene likove koje su utjelovili Taylor Schilling, Uzo Aduba, Kate Mulgrew, Laura Prepon, Laverne Cox, Dascha Polanco, Danielle Brooks, Selenis Leyva, Taryn Manning, Yael Stone, Jackie Cruz, Natasha Lyonne, Lea DeLaria, Adrienne C. Moore, Elizabeth Rodriguez, Michael Harney i Nick Sandow.

Netflix se nosi s gubicima zbog hakera koji je nakon prijetnje objavio prvih 10 (od 13) epizoda na internetu. FBI još uvijek istražuje tko je za to odgovoran.

Peta sezona serije Orange Is the New Black će biti dostupna na Netflixu od 9. lipnja, a u planu su šesta i sedma sezona.

D.Ž.

Konačno objavljen cijeli trailer za


Izvor: mojtv.hr

Konačno objavljen cijeli trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...