Foto: PR Photos

John Cusack u trileru "Broken Ridge" John Cusack je dobio glavnu ulogu u još jednom trileru: Broken Ridge, piše Variety.

Projekt će biti predstavljen na Canneskom filmskom festivalu i trebao bi početi sa snimanjem ovo ljeto u Alabami. Priča je smještena u planine Nacionalnog parka Great Smoky Mountains i prati dvojicu braće koji istražuju seriju ubojstva. Triler bi trebao režirati Lucky McKee, a scenarij su napisali Raul Inglis i Joshua Wagner.

Cusack i McKee su nedavno surađivali na trileru Misfortune koji je sniman prošle godine u Georgiji i trenutno se nalazi u post-produkciji. Cusack u tom filmu glumi poslovnog čovjeka koji napušta svoj dosadašnji život, obitelj i prijatelje kako bi započeo ispočetka nakon pronevjere novca jednog od klijenata. Film bi u kina trebao doći do kraja godine.

Johna Cusacka smo prošle godine gledali samo u hororu Mobitel u kojem je glumio sa Samuelom L. Jacksonom, a početkom ove godine u američkim kinima se prikazivao također triler Arsenal u kojem mu je glumački partner bio Nicolas Cage.

D.Ž.

John Cusack u trileru


Izvor: mojtv.hr

John Cusack u trileru
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...