Dok čekamo novi trailer za Blade Runner 2049 (koji bi mogao stići do ponedjeljka) Warner Bros. i Columbia Pictures su nas počastili s novim posterima na kojima se nalaze Rick Deckard (Harrison Ford) i K (Ryan Gosling).

Iako dugoočekivani SF nastavak Blade Runnera u kinima očekujemo tek u listopadu, sa svakim teaserom i posterom saznajemo sve više o ovom filmu. Tako nam novi apokaliptični posteri donose Forda u pustoši, a Goslinga pored futurističkog automobila.

Dva nova postera za "Blade Runner 2049"

Redatelj Denis Villeneuve je za Deadline objasnio kakav mu je ovaj film bio izazov: „Ovo je prvi put da sam morao uzeti nečiji svijet i prilagoditi ga sebi. To je bilo jako zahtjevno, najveći umjetnički pothvat koji sam imao u životu. Nećkao sam se, ali kad sam ga preuzeo dao sam sto posto sebe u film.“

Podsjećamo na službeni sinopsis: 30 godina nakon događaja iz prvog filma novi istrebljivač, LAPD policajac K, otkriva dugo skrivanu tajnu koja bi mogla napraviti kaos u već narušenom društvu. Jedino što mu preostaje jest da pronađe Ricka Deckarda, bivšeg istrebljivača kojem se svaki trag gubi već trideset godina...

Scenarij su napisali Hampton Fancher i Michael Green. U ostalim ulogama su Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, Jared Leto i Edward James Olmos.

Blade Runner 2049 u britanska kina stiže 6. listopada, datum za Hrvatsku još nije poznat.

D.Ž.

Dva nova postera za


Izvor: mojtv.hr

Dva nova postera za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...