Foto: PR Photos

Jeremy Renner kao Doc Holliday Jeremy Renner je najizgledniji glumac za ulogu legendarne američke ličnosti, kockara i revolveraša Johna Henryja Doca Hollidaya, piše The Hollywood Reporter.

PalmStar Media je dobio prava za dva romana Mary Dorie Russell Doc i Epitaph: A Novel of the O.K. Corral u kojima bi Renner trebao zaigrati Doca Hollidaya.

Film zasada nema službeni naziv, a pratit će Hollidayev život od kad je bio ugledni zubar u tadašnjoj Atlanti do legendarnog sukoba uz Wyatta Earpa kod O.K. Corrala. U ovoj ulozi su se već našli dobro poznati glumci Kirk Douglas, Val Kilmer i Dennis Quaid.

„Uzbuđeni smo što ćemo ovog klasičnog američkog junaka predstaviti novoj publici i to tako što ćemo pokazati njegovu nevjerojatnu transformaciju od običnog zubara do čovjeka kojeg je Earp zvao najbržim i najsmrtonosnijim revolverašem kojeg je znao“, rekli su Renner i Don Handfield, jedan od producenata, u zajedničkoj izjavi.

Rennera smo nedavno mogli gledati u Oscarom nagrađenom SF-u Dolazak, a na ljeto stiže triler drama Wind River u kojoj glumi uz Elizabeth Olsen.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr Jeremy Renner kao Doc Holliday
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...