U veljači smo mogli vidjeti jezivi prvi teaser trailer za horor It Comes at Night, a prvi službeni trailer, objavljen jučer, traje nešto više od 2 minute ledi krv u žilama. Spomenuti teaser je toliko oduševio gledatelje da je tvrtka A24 pomaknula datum premijere za čak dva mjeseca.

Službeni trailer za horor "It Comes At Night"

Službeni sinopsis glasi: Zamislite kraj svijeta – a onda zamislite nešto još gore. Nagrađivani filmaš Trey Edward Shults donosi horor o čovjeku (Joel Edgerton) koji shvati da je zlo koje promatra njegov dom samo uvod u užase koji se kriju u njegovoj kući. Zbog zla koje se nadvilo nad svijetom se on s obitelji (ženom i sinom) zatvara u kuću, a sve će biti dovedeno u pitanje kad do njihovog doma dođe obitelj koja očajnički traži sklonište. Unatoč najboljim namjerama obje obitelji, paranoja i nepovjerenje čine svoje...

U ovoj post-apokaliptičnoj priči smještenoj u divljinu uz Edgertona ćemo gledati Carmen Ejogo, Kelvina Harrisona Jr-a, Christophera Abbotta i Riley Keough. Trey Edward Shults potpisuje i režiju i scenarij.

It Comes at Night će svoju američku premijeru imati 9. lipnja, umjesto prethodno planiranog 25. kolovoza.

D.Ž.

Službeni trailer za horor


Izvor: mojtv.hr

Službeni trailer za horor
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...