Foto: PR Photos

Peripetije oko nastavka hit filma iz 2013. Svjetski rat Z traju već nekoliko godina. Početkom veljače su u Paramountu maknuli film iz svojeg rasporeda, a sad se čini da se situacija (opet) promijenila.

David Fincher najizgledniji redatelj nastavka "Svjetskog rata Z" Nagrađivani redatelj David Fincher bi mogao režirati nastavak film au kojem će Brad Pitt reprizirati svoju ulogu, navode pouzdani izvor, sve zahvaljujući novom šefu Paramount studija Jimu Gianopulosu koji još nije dao službeno zeleno svjetlo za film, ali se to očekuje u narednim tjednima.

Još prošlo ljeto je Variety pisao da Pitt želi da upravo Fincher režira nastavak, a redatelj je bio vrlo zainteresiran za prijedlog. Planovi su stali prvo zbog Pittovih privatnih problema pa onda jer je bivši šef studija mislio da nastavak nije potreban.

Gianopulos je novu funkciju preuzeo prošli mjesec i otada razmatra koje projekte će nastaviti, a koje će potencijalno stopirati. Dok je bio na čelu 20th Century Foxa je Fincheru odobrio film Nestala, a Fincheva prva suradnja s Pittom je bila na filmu Fight Club. Svjetski rat Z 2 bi bio njihov četvrti zajednički film.

Svjetski rat Z je bio snimljen na budžetu od skoro 200 milijuna, a ukupna zarada u kinima mu je bila oko 540 milijuna dolara.

D.Ž.

David Fincher najizgledniji redatelj nastavka


Izvor: mojtv.hr

David Fincher najizgledniji redatelj nastavka
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...