"Gospodari svemira" stižu krajem 2019., počela potraga za redateljem Na filmu Gospodari svemira (Masters of the Universe) se radi još od 2009. godine kad su otkupljena prava na film. Scenarij je navodno bio dovršen prošle godine, a sad iz Sonyja stižu dvije nove vijesti: premijera je zakazana za 18. prosinca 2019. godine i trenutno se traži redatelj.

Podsjetimo, prošle godine je McG bio zainteresiran za režiju i produkciju projekta od kojeg je ipak odustao. David S. Goyer se još uvijek spominje kao scenarist.

He-Man je postao popularan još kao Mattelova igračka nakon čega je 1983. godine dobio svoju televizijsku seriju. Četiri godine kasnije dobili smo i igrani film s Dolphom Lundgrenom u glavnoj ulozi i Frankom Langellom u ulozi njegovog neprijatelja, Skeletora. Još uvijek se ne zna tko će glumiti He-Mana u novoj igranoj verziji: prošle godine se spominjao Kellan Lutz, ali kako se on dogovarao s McG-jem moguće da više nije na projektu.

Budući da je premijera filma već određena, očekujemo da će uskoro biti poznato više detalja te da će produkcija konačno krenuti dalje.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...