Tek su desetak dana u kinima, a Brzi i žestoki 8 već broje zaradu od skoro 910 milijuna dolara diljem svijeta!

Najnoviji nastavak omiljene franšize ima solidnu zaradu na američkom tržištu (trenutno se čini da neće zaraditi kao prethodnik), ali se ipak izdvaja u ostatku svijeta gdje je do kraja vikenda zaradio skoro 750 milijuna dolara. U Kini trenutno broji zaradu od 318 milijuna dolara i trenutno je drugi američki film s najboljom zaradom, odmah iza svog prethodnika Brzi i žestoki 7.

"Brzi i žestoki 8" i dalje dominiraju svjetskim kinima

Među ostalim većim međunarodnim tržištima, prema podacima s BoxOfficeMojo, protekli vikend su bili Meksiko s 29,9 milijuna dolara, Ujedinjeno Kraljevstvo i Irska s 29,3 milijuna, Brazil s 26,2 milijuna, Njemačka s 24,4 milijuna i Rusija s 23,4 milijuna. Sljedeće veliko tržište koje tek trebaju osvojiti jest Japan gdje će premijeru imati 28. travnja.

Film je režirao F. Gary Gray, a u njemu glumi poznata ekipa: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Scott Eastwood, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell i Charlize Theron. U petak smo saznali datume premijere za deveti i deseti film te da će najveće zvijezde ponoviti svoje uloge.

Brzi i žestoki 8 u hrvatskim kinima igraju od 13. travnja i također su na prvom mjestu gledanosti prema podacima Blitz Cinetara.

D.Ž.Izvor: mojtv.hr

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...