20th Century Fox je potvrdio koji nas film čeka u X-Men franšizi nakon prošlogodišnjeg hita X-Men: ApocalypseDark Phoenix; i već je odlučeno da u kina stiže sljedeće godine.

Kako mu i sam naslov govori, novi film će u središtu radnje imati Jean Grey aka Phoenix koju je u prijašnjim filmovima glumila Famke Janssen, a u sada tu ulogu ima Sophie Turner.

Poznat sljedeći film u "X-Men" franšizi: "Dark Phoenix"

Odabir ove priče ne čudi jer je scenarist i producent Simon Kinberg prošle godine za Entertainment Weekly izjavio da bi se volio vratiti na priču koju je započeo sa Zakom Pennom 2006. u Posljednjoj fronti, nastavku koji je najlošije prošao u cijeloj franšizi (prvi film koji nije režirao Bryan Singer). Kinberg je sa Singerom radio na nastavku iz 2014. godine Dani buduće prošlosti i na prošlogodišnjem Apocalypse; a navodno će za Dark Phoenix biti i redatelj i scenarist.

Dark Phoenix će tako svoju premijeru imati 2. studenog sljedeće godine i trenutno je treći od Fox-ovih filmova o superjunacima te godine: 14. travnja stiže The New Mutants (spin-off X-Mena), a 1. lipnja Deadpool 2.

D.Ž.

Poznat sljedeći film u


Izvor: mojtv.hr

Poznat sljedeći film u
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...