"Eggsy, u tebi sam vidio ono nešto što je netko nekoć vidio u meni. Nešto što se ne može naučiti, znakove Kingsmana.", riječi su kojima počinje prvi trailer za film Kingsman: The Golden Circle, nastavak špijunskog hita koji je iznenadio svijet 2015. godine.

U nastavku se vraćaju Taron Egerton, Colin Firth (iako za sada nije poznato kako je uspio preživjeti prvi dio), Mark Strong i Samantha Womack. U drugom im se filmu pridružuju mnoge zvijezde među kojima su Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Jeff Bridges i Elton John.

Prvi trailer za "Kingsman: The Golden Circle" predstavlja američke špijune

Radnja se nastavlja na onu s kojom je završio originalni film te pratimo novonastalog superšpijuna Garyja Unwina zvanog Eggsy (Egerton) i njegovog nadređenog Merlina (Strong) an putu za SAD gdje će udružiti snage sa Statesmanima, američkom inačicom Kingsmana, nakon što njihovo sjedište uništi zla Poppy (Moore). Dvije agencije moraju surađivati kako bi uništile zajedničkog neprijatelja.

Matthew Vaughn vraća se u redateljsku fotelju, a film je radio prema scenariju koji zajednički potpisuje sa Jane Goldman.Kingsman: The Golden Circle stiže u kina 16. lipnja.

M.M.K.

Prvi trailer za


Izvor: mojtv.hr

Prvi trailer za
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...