Prvi službeni teaser trailer za film Star Wars: The Last Jedi, osmu epizodu iz franšize Ratova zvijezda, objavljen je prije nekoliko dana tijekom Star Wars proslave u Orlandu u SAD-u. Teaser su predstavili predsjednica Lucasfilma Kathleen Kennedy, redatelj Rian Johnson i jedan od glumaca, zvijezda originalne trilogije, Mark Hamill.

Naravno, prvi kadrovi ne otkrivaju puno, ali smo ipak uspjeli saznati neke stvari.

Što smo saznali iz najave za film "Star Wars: The Last Jedi"?

Kao prvo, saznali smo da Luke Skywalker ipak trenira Rey (Daisy Ridley). Još uvijek nije potpuno jasno kakav je njihov odnos i tko je zapravo Rey i za što ju točno trenira, jedino što znamo jest da ona ima bitnu ulogu u cijeloj priči.

"Znam samo jednu istinu. Vrijeme je da Jediji stignu do kraja.", tajanstveno govori Luke u teaseru. Znači li to da je zaista stigao kraj za Jedije i da su oni posljednji (kao što sam naziv filma i nagovještava)? Mark Hamill je tijekom rasprave nakon prikazivanja teasera na to samo rekao: "Aludiraju na stvari koje su se dogodile i do određene mjere to više nije Lukeova priča. No, smatram da je on bitan lik u cjelokupnoj priči iako i dalje postoji mnogo misterija vezano uz njega."

Što smo saznali iz najave za film "Star Wars: The Last Jedi"?

Otkrili smo i da će se Carrie Fisher vratiti posljednji puta kao generalica Leia. Iako je preminula u prosincu, svoje scene za film snimila je prije tako da je obitelj dala dopuštenje da se koriste. U teaseru je vidimo samo na kratko.

Osim nje, Lukea i Rey, otkriveno je kako se vraćaju i drugi likovi iz filma Ratovi zvijezda: Sila se budi. Finn (John Boyega), Poe (Oscar Isaac) i Kylo Ren (Adam Driver) su među likovima koje smo imali priliku vidjeti u kratkom teaseru, kao i kapetanicu Phasmu koju glumi Gwendoline Christie.

Novi Ratovi zvijezda stižu 15. prosinca ove godine tako da do tada očekujemo još novih kadrova koji će nam otkriti malo više o tome što nas očekuje.

M.M.K.

Što smo saznali iz najave za film


Izvor: mojtv.hr

Što smo saznali iz najave za film
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...