"Zvijezda je rođena": prva fotka sa snimanja

Foto: PR Photos

Nakon što je 2015. godine najavljen treći remake filma Zvijezda je rođena (A Star is Born), nedavno je konačno počelo snimanje i već je dostupna prva službena fotografija koju je na Instagramu podijelila glavna glumica Lady Gaga.

Remake će se temeljiti na originalu iz 1937. godine u kojem su glavne uloge imali Janet Gaynor i Fredric March (1954. smo gledali verziju s Judy Garland i Jamesom Masonom, a 1976. s Barbrom Streisand i Krisom Kristoffersonom). To je romantična priča o dvije zvijezde, jedne u usponu, a druge kojoj pada popularnost zbog ovisnosti.

Gaga se nalazi u ulozi Stefani Germanotta, zvijezde u usponu. Bradley Cooper, kojem je ovo redateljski prvijenac, je Jackson Maine, country zvijezda koja otkrije skoro nepoznatu, ali talentiranu Ally (Gaga) kojoj će pomoći na putu ka slavi. I dok će Ally biti sve popularnija on će se morati suočiti s tim da su njegovi najbolji dani iza njega...

Podsjetimo, 2011. godine kad je prvi put najavljeno da će se snimati remake se spominjalo da će film režirati Clint Eastwood te da će uz Coopera (prvotno je ulogu trebao dobiti Leonardo DiCaprio) glumiti Beyonce. Snimanje je tada bilo navodno odgođeno zbog njezine trudnoće pa je projekt bio na čekanju nekoliko godina.

Lady Gaga je skladala i izvest će sve originalne pjesme, a film Zvijezda je rođena u kinima očekujemo 28. rujna 2018. godine.

D.Ž.

Izvor: mojtv.hr
Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...